Sampon cu Usturoi si Plante BIO

cu Usturoi si Plante BIO

Usturoiul este o plantă antifungică, antibiotică și antioxidantă. Conține vitamine, minerale și acizi grași nesaturați care întăresc firele de păr și le ajută să crească. De asemenea, îi protejează împotriva factorilor externi, cum ar fi poluarea și radiațiile UV. Uleiul extras din usturoi are un puternic efect pesticid și poate fi folosit pentru a respinge muștele albe, afidele și majoritatea gândacilor. Poate fi combinat cu câteva picături de săpun biodegradabil și aplicat pe frunzișul plantelor infestate. Uleiurile din usturoi au un miros înțepător care este foarte neplăcut pentru insecte, așa că sunt de obicei evitate de dăunători.

sampon cu usturoi si plante BIO

Folosirea șamponului cu usturoi ajută la inhibarea căderii părului și încurajează o creștere sănătoasă. Căderea părului este cauzată de motive genetice, sezoniere sau hormonale. În mod normal, o anumită cantitate de păr este pierdută în fiecare zi. Acesta este un proces normal care susține o nouă creștere. Dacă acest proces este împiedicat, atunci duce la păr nesănătos.

Motivul principal pentru căderea părului este că rădăcinile părului nu sunt hrănite corespunzător. Șampoanele cu usturoi cresc circulația sângelui la nivelul scalpului, care hrănesc foliculii de păr. De asemenea, ajută la reducerea mâncărimii în păr și elimină bacteriile dăunătoare. De asemenea, protejează împotriva efectelor nocive ale mătreții și reduce pierderea de seleniu.

Sampon cu Usturoi si Plante BIO

Se recomanda folosirea unui sampon cu usturoi si plante BIO cel putin o data pe saptamana. Este important de reținut că uleiul trebuie diluat cu ulei de măsline sau de nucă de cocos înainte de a-l aplica pe scalp și păr. În caz contrar, ar putea provoca arsuri. Acest lucru se datorează faptului că compușii de sulf din usturoi pot provoca arsuri chimice dacă este lăsat pe piele prea mult timp.

Un alt ingredient important dintr-un șampon bun pentru păr este vitamina C. Se știe că stimulează producția de colagen, care conferă părului puterea sa naturală. De asemenea, ajută la stimularea foliculilor de păr și la îngroșarea șuvițelor. Poate fi combinat cu alte câteva ingrediente, cum ar fi miere, aloe vera și oțet de mere.

Un șampon bun ar trebui să conțină și unele proprietăți antifungice și antibacteriene. Acest lucru se datorează faptului că va preveni creșterea drojdiei și a altor organisme dăunătoare care pot duce la mătreață. Cel mai bun șampon pentru păr ar trebui să conțină ingrediente naturale și să nu conțină sulfați sau parfumuri sintetice.

Șamponul cu usturoi negru și plante BIO este o alternativă naturală la șampoanele sintetice. Contine usturoi negru si vitamina B11 care previne caderea parului si adauga volum, viata si stralucire suvitelor. De asemenea, conține arbore de ceai și ulei de mentă care au proprietăți antifungice pentru a proteja scalpul și părul. De asemenea, nu conține sulfati, parabeni și SLS, ceea ce îl face mai blând cu scalpul. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și este ușor de utilizat. Poate fi achiziționat online de la Desertcart. Folosind serviciul de expediere al site-ului web, puteți obține acest produs livrat la ușa dvs. fără nicio bătaie de cap sau taxe suplimentare, cum ar fi taxe vamale și taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *